Kasten richmond interiors

Welkom bij van Zweden Interieur

Wees creatief

In 2019 is het Behangparadijs John van Zweden begonnen met het verkopen van meubels. Om dit aan een groter publiek beschikbaar te stellen. Momenteel hebben wij een geselecteerd aanbod aan exclusieve merken. Deze zijn samen te combineren tot een mooie inrichting. Neem een kijkje online of kom langs in onze winkel.

Van Zweden Interieur is ontstaan omdat het bleek dat er erg veel vraag was naar meubels in een woninginrichting winkel met Behang, Vloeren en Zonwering. In 2019 kwam Kay van Zweden met het idee om in de Behang winkel van hem en zijn vader John ook meubels te gaan aanbieden. Het merk PTMD sloot zich als eerst aan bij onze winkel in Den Haag. Hierna volgde al snel Pole to Pole, Pot en Vaas en zelfs Richmond Interiors.

Het verkopen in de winkel is een prima begin uiteraard, maar wij wilde een groter publiek aanspreken. Daarom is de keuze gemaakt om een online webshop te starten.

Sinds 2020 is de van Zweden Interieur webshop online en verkopen wij onze meubelen in heel de BeNeLux. Zo hebben wij één duidelijke plek om de gehele collecties te laten zien, maar ook een locatie in Den Haag waar klanten de producten daadwerkelijk kunnen ervaren.

Benieuwd naar welke producten wij in de winkel hebben? Op de productpagina’s staat vermeld of wij de producten in de showroom hebben staan!